Distrikt Norrebro

Informatie & Service

Cookies 

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Ook via functionaliteiten van derde partijen die op de website beschikbaar zijn worden soms cookies gebruikt. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers of die van de betreffende derde partijen teruggestuurd worden.

Wij gebruiken cookies voor verschillende doeleinden. Onderstaande toepassingen, zowel van onszelf als die uitgegeven door derde partijen, plaatsen cookies. Wij hebben geen invloed op welke gegevens door deze derde partijen worden verzameld, en waarvoor deze gegevens worden gebruikt. Controleer voor meer informatie de privacyverklaring van de deze derde partijen om te zien hoe zij met jouw gegevens omgaan. De cookies kunnen bijvoorbeeld je IP-adres, informatie over je browser of door jou bekeken pagina’s verzamelen.

Om je toch zo duidelijk en begrijpelijk mogelijk te informeren, sommen wij hieronder de verschillende toepassingen op. Daarbij is een onderscheid gemaakt in de functies die de toepassingen hebben.

 

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van permanente cookies kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op je voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds je voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

 

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

 

Recht op inzage en correctie of verwijdering van je gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van je persoonsgegevens. Zie hiervoor onze contactgegevens aan het einde van deze privacy- en cookieverklaring. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om jezelf adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van je browser. Je hebt de volgende rechten:

-        Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

-        Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

-        Het laten corrigeren van fouten;

-        Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

-        Intrekken van toestemming;

-        Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik of dit gebruik beperken;

-        Het laten overdragen van jouw persoonsgegevens.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy- en cookieverklaring. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

 

Functioneel

De cookies om gebruiksvriendelijkheid op DistriktNørrebro.com te verhogen worden wel op je computer gezet. Bijvoorbeeld die voor het bewaren van je producten in de winkelmand of cookies om de gebruiksvriendelijkheid van DistriktNørrebro.com te kunnen optimaliseren. Overige cookies voor relevante aanbiedingen op andere websites dan DistriktNørrebro.com worden niet meer op je computer gezet. Dit betekent niet dat je helemaal geen advertenties van DistriktNørrebro.com op andere websites tegenkomt.

 

Extern

Alle cookies om het gebruiksgemak op DistriktNørrebro.com te verbeteren en voor relevante aanbiedingen op andere website worden op je computer gezet. Die cookies bevatten informatie die niet herleid kunnen worden tot een individu of PC.

 

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Dit is de Autoriteit Persoonsgegevens.